War in the Pacific, Battle of the Pacific, The Pacific, DVD, Movie, Krig
War in the Pacific, Battle of the Pacific, The Pacific, DVD, Movie, Krig
War in the Pacific, Battle of the Pacific, The Pacific, DVD, Movie, Krig

WAR IN THE PACIFIC: 2 FILM BOKS - DVD

22,00 kr.
Varenummer: 7350007159328

Indeholder 2 film:

THE PACIFIC (The Most Famous Battles)

De blodigste kamp i Stillehavet, crescendoet inden atombomberne faldt, skildres mere livagtigt end nogensinde før i denne utrolige dvd-udgivelse fra History™.

Denne dokumentar ser nærmere på de personligheder, de våben, den ildkraft og det lederskab, der skulle til for at besejre fjenden. Takket være computergrafik i 3D og udtalelser fra fagfolk og eksperter vækkes kampene til live, så man selv kan se, hvordan soldaterne og skytterne oplevede kampene. De rystende detaljer fra fronten trænger helt ind i stuen, når soldaterne med egne ord fortæller om deres oplevelser.

BATTLE OF THE PACIFIC

Se, eller gense, denne film baseret på en virkelig historie, om en japansk hær der kæmper en kamp om øen Saipan mod de amerikanske styrker i juli 1944.

Kaptajn Sakae Oba, spillet af Yutaka Takenouchi, er en af de få overlevende, og han får følgeskab af en lille gruppe overlevende soldater samt cirka 200 civile. De trækker sig tilbage, dybt ind i junglen, og det lykkedes dem at holde stand i 16 måneder.

Sakae imponerede med sit mod og sin kampgejst det japanske folk samt mennesker over hele verden. Og selv de amerikanske fjender var imponerede over ham!Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                             4 timer og 25 Min.

Cencur                              15

Sprog                                Engelsk

Undertekster                      Dansk, Svensk, Norsk

Trustpilot