Filmxperten er udsprunget af mere end en menneskealders erfaring inden for filmbranchen med salg af DVD, Blu-Ray og 4K UHD film til detailhandlen, med de seneste 10 år som Grossist for alle de førende Distributører af film til det Danske, Færøske og Grønlandske marked.

Filmxperten har igennem årene opbygget et rigtig fint og godt sortiment af især Danske Filmklassikere som tilbydes detailhandlen og tilkøber desuden større eller mindre partivarer direkte fra rettighedshaverne.

Filmxperten sætter en ære i nu også at kunne tilbyde Danske Film på www.filmxperten.dk - såvel fra hele det store lagerførte katalog som til de nye genindspillinger der løbende udgives og som med stor fordel altid kan forudbestilles til levering på udgivelsesdagen hjemme hos dig eller til din foretrukne pakkeshop.

Udvalget og antallet af titler vil tale for sig selv.

I tilbudsboksen/prisbomber vil der altid være gode interesante film fra vore lagre som det er værd at holde øje med, samt også et kæmpeudvalg af brugte DVD film til uhørt lave priser og dertil et stort udvalg af rigtig gode Blu-Ray kampagnefilm.

Skulle vi ikke have en given titel på lager, kan næsten alt skaffes hjem i løbet af ganske kort tid, såfremt den er tilgængelig hos rettighedshaver.

Har du en forespørgsel på en mere speciel film som du har søgt forgæves efter, vil vi med glæde forsøge at fremskaffe den til dig.

Vi leverer alle film fra vore egne lagre i Danmark.

Trustpilot