Vindmøllernes Sus, Teenagekærlighed og Bomber, DVD, Movie
Vindmøllernes Sus, Teenagekærlighed og Bomber, DVD, Movie
Vindmøllernes Sus, Teenagekærlighed og Bomber, DVD, Movie

VINDMØLLERNES SUS - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5709498020501

Teenagekærlighed og bomber!

Thomas, der går i 7. klasse, er forelsket i klassens hårde pige, Vikki. For at komme tættere på hende, hjælper han hende og en gruppe drenge fra 9. klasse med at sprænge deres idrætslærers cykel i luften med en bombe, som Thomas har lavet. Lederen af gruppen, Kenni, er Vikkis kæreste, og jo tættere Thomas kommer på Vikki, desto farligere bliver det for ham. Thomas bliver snart rodet ind i flere episoder med vold, jalousi og drama og opfordres til sidst til at slå fra sig.

Vindmøllernes sus er skrevet og instrueret af Mads Erichsen, og er baseret på hans egen hårde opvækst i Grindsted (Jylland), hvor filmen er optaget, og hvor de flotte scener udspiller sig. Der er tale om en film, som tager dig med på en følelsesmæssig rutchebanetur i ungdommens vildskab, ballade, vold og kærlighed. Undertitlen er ”Teenagekærlighed & bomber”, og det lover ikke for lidt!

Vindmøllernes Sus blev vist på Danmarks største filmfestival CPH:PIX og ungdoms- & børnefilmsfestival Buster, ligesom den vandt priser i både USA, Japan og England.

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid81 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterEngelsk
Trustpilot