Troldehjertets Hemmelighed, Julekalender, Jul, DVD, Film, Movie
Troldehjertets Hemmelighed, Julekalender, Jul, DVD, Film, Movie
Troldehjertets Hemmelighed, Julekalender, Jul, DVD, Film, Movie
Troldehjertets Hemmelighed, Julekalender, Jul, DVD, Film, Movie
Troldehjertets Hemmelighed, Julekalender, Jul, DVD, Film

TROLDEHJERTETS HEMMELIGHED - DVD

99,00 kr.
Varenummer: 5705535069922

Det er sankthansaften på Lindestrupgaard. Karen redder en fremmed pige fra troldejægeren Cornelius. Men Rebekka er mystisk. Er hun også farlig? Serien er en fortsættelse af 'Julehjertets Hemmelighed' og indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn.

FILMENS HANDLING

Det er tæt på midsommer og den 13-årige Karen bager kager på livet løs i sin lille butik. Det helt store samtaleemne i byen er forlovelsen mellem Karens storebror, den fattige staldkarl Rasmus og herregårdsdatteren Marie Louise. Pludselig dukker en pige ved navn Rebekka op i byen. Hun er sjov og vild og hende og Karen bliver hurtigt veninder. Kort tid efter dukker endnu en fremmed op i byen. En mystisk mand ved navn Cornelius. Han siger, at han leder efter en trold og har et magisk troldehjerte med til at hjælpe sig.

Herefter tager handlingen hurtigt fart og Karen skal både bruge hjælp fra en gammel skovkone, to 10-årige, en særlig kage og alt sit mod og kærlighed, hvis hun skal undgå et muligt troldeangreb i den lille by og beskytte dem, hun holder af.

1. Den forstenede trold

Det er Sankthansaften i Lindestrup. Magien er særlig stærk denne aften, og Skovkonen kan se, at en stor ondskab er på vej. Hun advarer børnene mod at røre den forstenede trold i skoven. Men den 13-årige Karen kan ikke lade være. Samtidigt prøver den mystiske Rebekka at undslippe troldejægeren Cornelius. Karen gemmer Rebekka på gården, men næste morgen vågner Rebekka op med en hale. Hvad er der ved at ske? 

2. Kaos i kirken

Hvorfor har Rebekka fået en hale? Er det magi eller helt naturligt? Karen og Rebekka søger hjælp hos Skovkonen, der kommer med en chokerende afsløring. Karen bliver nødt til at vælge: Skal hun jage sin nye veninde bort? Samtidig forbereder herregårdsdatteren Marie Louise og staldkarlen Rasmus deres bryllup, men deres familier fortryder det planlagte ægteskab. Hvordan kan parret forblive sammen?

3. Et farligt forsøg

Marie Louise er forsvundet. Hendes far er bekymret for sit ry og for hendes tidligere forlovede Aages reaktion. Hun har besluttet at stikke af til Amerika sammen med Rasmus - men Rasmus har købt et lille bondehus i bryllupsgave til hende. Kan hun vænne sig til livet som bondekone i Lindestrup? Imens er Troldejægeren på sporet af Karen og Rebekka. De skjuler sig på herregården, men deres plan slår fejl. Kan Karen forhindre Cornelius i at drukne Rebekka?

4. Skovkonens hemmelighed

Det lykkes Karen og Skovkonen at genoplive Rebekka, men faren er ikke drevet over. Kun én ting kan standse Rebekkas forvandling til en menneskeædende trold: Troldejægerens magiske troldehjerte. Kan hjerteveninderne nå at stjæle det inden det er for sent? Samtidigt slider den hårde hverdag på Marie Louise og Rasmus' forhold. Han har fået arbejde, og hun skal lære at lave mad. Er deres kærlighed til hinanden stærk nok? 

5. Jagten på troldehjertet

Rebekka er desperat. Hun kan ikke styre sin troldesult, og ved midnat bliver hun forvandlet til en trold for evigt. Karen må stjæle troldehjertet fra Cornelius, men da han forlader landsbyen, bliver veninderne nødt til at følge efter ham i den mørke skov. Kan de få fingrene i det bankende hjerte? Imens er forholdet mellem Marie Louise og Rasmus truet. Herremanden Aage er dukket op igen, og han tilbyder Marie Louise alt det, hun drømmer om.

6. Trolden er løs

Det lykkes Karen at overtale Cornelius til at give hende Troldehjertet. Med det om halsen bliver Rebekka en normal pige. Men hun er stadig uønsket i Lindestrup, og der opstår flere misforståelser. Rebekka føler sig svigtet af sin hjerteveninde Karen. Hun tager troldehjertet af og forvandler sig til verdens farligste væsen. Samtidig har Marie Louise besluttet at forlade Rasmus og rejse med Aage til England - stik imod sine forældres ønske.

7. Hjerteveninder for altid

Karen vil gøre alt for at redde Rebekka. Hun får brug for Troldejægerens hjælp til at lokke Trolde-Rebekka til at tage Troldehjertet på igen. Men det går grueligt galt. Kan Karen og Rebekka reddes af den største magi, der findes: ægte venskab? Imens beder Marie Louises far Rasmus om hjælp til at forhindre den sleske Aage i at rejse til England med Marie Louise. Vil det lykkes? 

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her - Trailer 1...
Se klip fra filmen her - Trailer 2...
Film Information
5 måder vi ''snyder'' dig på...Spilletid                                 224 Min.

Cencur                                  11 år

Sprog                                     DanskTrustpilot