Udsolgt
Tro håb og Kærlighed, DVD
Tro håb og Kærlighed, DVD
Tro håb og Kærlighed, DVD

TRO, HÅB OG KÆRLIGHED - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758652179

Denne vare er desværre udsolgt, men vi anbefaler dig filmboksen DANSKE UNGDOMSKLASSIKERE hvor filmen TRO HÅB OG KÆRLIGHED indgår i:

 DANSKE UNGDOMSKLASSIKERE - DVD 

Året er 1963. Bjørn og Erik er venner. Kirsten er interesseret i Bjørn, der dog falder for Anna. Men deres forhold ender brat, da Anna får en illegal abort. Bjørn søger trøst hos Kirsten, men gengælder ikke hendes følelser. Eriks dominerende far holder sin nedbrudte kone indespærret og Erik tør slet ikke røbe sine varme følelser for Kirsten, men da situationen i hjemmet tilspidses, tager han sit livs største beslutning, og hans mod smitter af på Bjørn ...

Venskab, loyalitet, besættelse, den første kærlighed, tab og forræderi bliver vist fuldstændig råt for usødet i Oscarvinder Bille Augusts fremragende film, der er baseret på en roman af Bjarne Reuter. Filmen, der har et væld af store navne på rollelisten, vandt fire Robertpriser, bl.a. for bedste manuskript. Bent Mejding, der spiller Eriks far vandt en robert for bedste mandlige birolle, og Lars Simonsen vandt fortjent både en Robert og prisen som bedste mandlige hovedrolle på Moscow International Film Festival for sin rolle som Erik. En af de absolut mest uforglemmelige danske film.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Film Information
Spilletid103 Min.
Censur11
SprogDansk
Trustpilot