Top Gun, Maverick, Tom Cruise, Movie, Bluray
Top Gun, Maverick, Tom Cruise, Movie, Bluray
Top Gun, Maverick, Tom Cruise, Movie, Bluray

TOP GUN: MAVERICK - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 7333018023659

Fortsættelsen til den episke 80er-klassiker Top Gun er her endelig. Top Gun 2: Maverick, som allerede nu beskrives af kritikere og anmeldere til at være lige så god, hvis ikke beder, end den originale Top Gun!

Naturligvis med Tom Cruise i rollen som Pete "Maverick" Mitchell, der i mere end 3 årtier har tjent som en af flådens ubestridt bedste piloter. Efter 30 år er Maverick stadig et ikon blandt piloter for at have været den der pressede sig selv som en berygtet grænsesøgende testpilot for de mest vovede nye teknologier.

Nu står han overfor en ny udfordring. Han er instruktør for en imponerende ung gruppe Top Gun piloter, der skal trænes til en mission der på forhånd stemples som værende stort set umuligt. Blandt gruppen er løjtnant Bradley Bradshaw, kaldet "Rooster", søn af Mavericks gamle partner Goose. Fortidens spøgelser presser sig på, mens Maverick kæmper for at gøre de unge piloter klar til en mission, der kommer til at kræve det ultimative offer af dem, der ender med at blive udvalgt til at udføre den.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid131 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot