The Pacific War Story, Blu-Ray, Movie
The Pacific War Story, Blu-Ray, Movie
The Pacific War Story, Blu-Ray, Movie

THE PACIFIC WAR STORY - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 7350007152695

Oprørsgeneralen / Mac Arthur:
Filmlegenden Gregory Peck spiller i denne film General Douglas MacArthur, som er en af de mest kontroversielle offentlige figurer i vores tid. I 1942, med sin post i Filippinerne, der gøres håbløs af Japans ødelæggelse, forlader MacArthur med ordene "Jeg vil vende tilbage!" MacArthur vender tilbage med overbevisende sejre på Stillehavet og en snedig håndtering af Japans demokratisering. Han har til og med præsidentielle forhåbninger. Mens han tjener i Korea i 1951, resulterer han store ego og ulydighed i hjemsendelse.

MacArthur er en fangende historie, der udforsker hans ambitiøse personligheds mange facetter og demonstrerer tydeligt hans talent for strategi, hunger efter omtale og sans for dramatik.

Slaget om Midway / Battle of Midway:
Under Stillehavskrigen i 1942 stod de amerikanske og japanske flådestyrker over for hinanden ved øen Midway, hvor et vigtigt slag snart skulle stå. Flådens fly blev for første gang brugt i udstrakt grad og fik en afgørende betydning for krigens videre udfald.

Filmen her er fra 1976 og er en dramatisering af slaget, som i vid udstrækning, blev indvarslet som et stort vendepunkt for Pacific Theatre under 2. verdenskrig.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid262 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot