The Deer Hunter, Blu-Ray, Movie, Robert De Niro
The Deer Hunter, Blu-Ray, Movie, Robert De Niro
The Deer Hunter, Blu-Ray, Movie, Robert De Niro

THE DEER HUNTER - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 5709165345821

Michael Cimino's The Deer Hunter viser Vietnam-Krigens effekt på de polsk-amerikanske stålarbejdere Mike (Robert De Niro), Nick (Christopher Walken), Stan (John Cazale) og Steve (John Savage) og er berygtet for dens russisk roulette scener. Opdelt i fem sektioner viser filmen kontrasten mellem hjem og krig, ogr i Clairton, Pennsylvania hvor Mike, Nick og Stan fejrer Steve's bryllup, for efterfølgende at gå på jagt en sidste gang inden de skal afsted til Vietnam. Mike præker overfor Stan værdien af "One-shot" - hvor dyret skydes og dræbes med ét skud.

Filmen skifter til en fangelejr i Vietnam hvor de er blevet taget til fange, og Vietcong soldaterne tvinger Mike til og Nick til at spille russisk roulette for underholdningens skyld. Mike vender spillet til sin fordel, og de får derved muligheden for at flygte, men oplevelsen har givet dem ar på sjælen. Steve mister sine ben; Nick "forsvinder" i miljøet omkring Saigon's russisk roulette spillesteder og Mike vender tilbage til Clairton som en forandret mand.

Han nyder ikke længere det at gå på jagt -at dræbe. Han finder trøst hos Nick's gamle kæreste Linda (Meryl Streep), og beslutter at hente Steve hjem fra krigs-veteran hospitalet og tager tilbage til Saigon for at finde Nick.

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid183 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot