Tempelriddernes Skat, Stormesterens Hemmelighed, DVD, Film, Movie
Tempelriddernes Skat, Stormesterens Hemmelighed, DVD, Film, Movie
Tempelriddernes Skat, Stormesterens Hemmelighed, DVD, Film, Movie

TEMPELRIDDERNES SKAT 2: Stormesterens Hemmelighed - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 570916507424

I 1361 nærmede den danske Kong Valdemars hær sig bymurene omkring Visby på Gotland. Imens lagde den unge pige Sigrid spor ud til gemmestedet for en fantastisk skat. Sigrid nåede at fuldføre sin mission, men hun blev fanget og muret inde i et tårn, fordi hun nægtede at afsløre skattens gemmested. 700 år senere skal den 14-årige danske pige Katrine og hendes venner følge sporene for at finde hendes kidnappede far og den forsvundne skat. Men det frygtede Sorte Broderskab er på sporet af dem og skatten.
Vil det lykkes ungerne at finde Katrines far, og vil Sigrid række ud gennem tiden og hjælpe dem på deres færd? Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg, Frederikke Thomassen, David Owe, Peter Gantzler og Kurt Ravn er på farlig ferie. Et forrygende eventyr, en spændingsfilm for hele familien.
Det er igen manuskriptforfatteren Philip LaZebnik, som nu sammen med Søren Frellesen, sætter de dramatiske begivenheder i troværdigt historisk perspektiv med Giacomo Campeotto som instruktør.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid78 Min.
Censur7
SprogDansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Trustpilot