Sommerglæder DVD Film, Palladium
Sommerglæder DVD Film, Palladium
Sommerglæder DVD Film, Palladium

SOMMERGLÆDER - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5709165215322

Brasens Hotel. Et lille hyggeligt sommerpensionat uden penge, men med masser af gæld til de lokale handlende. Alt er opbygget for lånte penge, men hvor skal pengene komme fra, når der ikke er gæster på hotellet?
A

Så kommer gæsterne pludselig væltende. Og problemerne. For hvad stiller man op, når der kommer flere gæster end der er senge? Og når alle ringer efter betjening...samtidig? Eller når der pludselig skal serveres middag for flere mennesker, end der er plads til i spisesalen? Det ligner mest af alt en katastrofe. Men det ender naturligvis godt. Både for Brasens Hotel og for byens handlende. Og det er hylende morsomt hele vejen.

Festligt og charmerende lystspil baseret på Herman Bangs muntre novelle. Instruktionen er lagt i hænderne på Sven Methling og blandt de medvirkende kan nævnes Ellen Gottschalch, Elith Foss, Sigurd Langberg, Helge Kjærulff-Schmidt, Johannes Meyer, Christian Arhoff med flere.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid92 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk

Da filmen er fra 1940 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er tilgængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt.

Vh. DFI/Palladium.


Trustpilot