Sommerdahl, TV Serie, DVD, Movie
Sommerdahl, TV Serie, DVD, Movie
Sommerdahl, TV Serie, DVD, Movie
Sommerdahl, TV Serie, DVD, Movie
Sommerdahl, TV Serie, DVD, Movie

SOMMERDAHL: Sæson 4 - DVD

177,00 kr.
Varenummer: 5709165207624

Dan Sommerdahl (Peter Mygind) skal være morfar, og det optager ham næsten lige så meget som hans arbejde på politistationen. Som altid har den erfarne efterforsker begravet sig i arbejde og forsøger ihærdigt at kompensere for, at den kriminelle fiskehandler Otto (Kurt Ravn) bliver løsladt på grund af manglende beviser.

Marianne Sommerdahl (Laura Drasbæk), der nu danner par med Flemming (André Babikian), kender Dan ud og ind. Hun er bekymret for sin eksmands ve og vel og sætter sig for - sammen med Flemming - at hjælpe Dan med at finde kærligheden igen. 

Den charmerende kystvagt Josefine (Maibritt Saerens) viser interesse for Dan, men er hun virkelig den nye, store kærlighed, han har ventet på? Marianne og Flemming er glade på Dans vegne, da han endelig overgiver sig til kærligheden og indleder et forhold til Josefine. Glæden er dog kort, for snart får de mistanke om, at noget ikke er helt, som det tager sig ud. Er Dans nyfundne lykke alligevel for god til at være sand?

På stationen har Svend gjort alvor af sit ønske om at gå på pension. Derfor vender den vellidte politiassistent Nadia (Lise Baastrup) tilbage til stationen i Helsingør efter et par år på Station Syd. Nadia bliver Benjamins (Mathias Käki Jørgensen) nye, faste makker.


Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid                                          344 Min.

Cencur                                           15

Sprog                                             Dansk

Undertekster                                   Dansk for hørehæmmede

Trustpilot