Sommer i Tyrol, Solstik, Solstik på Badehotellet, DVD, Movie
Sommer i Tyrol, Solstik, Solstik på Badehotellet, DVD, Movie
Sommer i Tyrol, Solstik, Solstik på Badehotellet, DVD, Movie

SOMMER & SOLSTIK '3 FILM BOX' - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5708758707725

Sommer og solstik er 3 film i én.

Sommer i tyrol:
En af de mest populære operetter nogensinde og er filmatiseret adskillige gange. Men denne danske version er definitivt en af de mest charmerende.

Solstik:
Den ny direktør for Fiskeby Badehotel, frk. Søgaard, er på vej for at inspicere sit hotel, da hun møder en ung mand, som hun ved første øjekast forelsker sig i. Den unge mand viser sig at være portier på hendes hotel. Men da hun ønsker at lære ham at kende, uden han ved hvem hun er, lader hun sig ansætte forklædt som piccolo. Indtrykket bliver dog ikke særlig positivt, for to af hotellets gæster ligner hinanden til fuldkommenhed, så den stakkels portier tror, han ser dobbelt, hvilket driver ham til vandviddets rand. De øvrige på hotellet bliver bekymrede for hans tilstand, og en overlæge underkaster ham derfor en spiritusprøve. Heldigvis afsløres det, at der er to personer. Portieren får oprejsning, og selvfølgelig bliver det også "happy ending" for ham og frk. Søgaard.

Solstik på badehotellet:
Under rablende skæg ståhej og postyr har Dirch Passer, med sit kuk-kasse apparat, "filmet" denne vidunderligt skægge farce, hvor han selv spiller med, sammen med nogle af dansk films bedste navne.

Historien om den skrupforvirrede portier på Fiskeby Badehotel og hans usædvanlige oplevelser med skønne piger og sindssyge gæster - er noget af det morsomste, der er set på dansk film. Dirch Passer, som den bindegale nervelæge Dr. Grå, er simpelthen ubeskrivelig.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid265 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede, Dansk, Svensk, Norsk
Trustpilot