Udsolgt
Sommer, Tv Serie, DVD
Sommer, Tv Serie, DVD
Sommer, Tv Serie, DVD

SOMMER: Den komplette Serie - DVD

333,00 kr.
Varenummer: 5706107129846

Den komplette serie.

Serien følger den danske lægefamilie i Frederiksværk, og begivenhederne tager fart, da den aldrende Christian Sommer falder om på sin fødselsdag. Hans yngste søn, Jakob, har mistanke om at faderen lider af begyndende demens, og de bange anelser viser sig at holde stik. Christian kan ikke længere varetage arbejdet i sin praksis, og hans livsværk må enten sælges eller overtages af en af hans sønner.

Jakob er en hjertelig ildsjæl, hvis trang til at ændre verden bliver opfyldt gennem hans arbejde for Læger Uden Grænser i Malawi. Adam har levet et behageligt tilbagelænet liv som ansat i faderens praksis uden det store menneskelige engagement i sine patienter, men til gengæld med blændende faglig kompetence.

Det er nu op til brødrene at beslutte, hvad der skal ske med praksis og barndomshjemmet - to ting, der hænger uløseligt sammen. Dermed åbnes der op for en virkelighed, hvor gammelt og nyt nag stortrives, og personerne vikles ind i et større spind af løgne, fortielser, utroskab og bitre nederlag.

Sommer er en dramaserie om, hvad der sker, når magtbalancerne i en familie pludselig ændres. Den handler om at turde se sine egne svagheder i øjnene, og om at skulle finde sine idealer i hverdagen. Det er en historie om forældre og børn - og glæder og sorger - og om sammenhold og splittelse, inden for og på tværs af generationerne.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Film Information
Spilletid1151 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk
Trustpilot