Som du vil ha' mig, Palladium, DVD Film, Movie
Som du vil ha' mig, Palladium, DVD Film, Movie
Som du vil ha' mig, Palladium, DVD Film, Movie

SOM DU VIL HA' MIG - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5709165245329

Mon en hormoninsprøjtning kan sætte lidt fut i konen? Det spørgsmål stiller den rige arkitekt Gustav Hellberg sig selv. Han er den festlige og flirtende type, der elsker selskaber. Men hans kone Helene er mere stille - ja, er hun ikke ligefrem ved at blive lidt kedelig? Da Dr. Frederik Holm fortæller om sine eksperimenter med hormonpræparater på høns og marsvin, udklækker Gustav sin geniale idé. Og doktorens betænkeligheder overvindes hurtigt af hans videnskabelige nysgerrighed.

Helene har imidlertid overhørt deres samtale og beslutter at give sin emsige mand en lærestreg! Lægen er mildest talt forbløffet over hendes reaktioner. Og Gustav fortryder bitterligt... især da det ser ud til, at Helene er ved at stikke af til Sverige med en feteret klavervirtuos. Nu har han fået sin lærestreg - men hvor alvorlig er den ment?

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid91 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk

Da filmen er fra 1943 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er til- gængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt. DFI/Palladium.

Trustpilot