Solkongen, DVD, Movie
Solkongen, DVD, Movie
Solkongen, DVD, Movie

SOLKONGEN - DVD (Brugt)

33,00 kr.
Varenummer: 5706550035688

Så er Tomas Villum Jensen klar som instruktør af sin første "voksne" spillefilm efter publikumssucces'er som de to første Min søsters børn film samt Kærlighed ved første hik. Manuskriptet er af ingen ringere end Anders Thomas Jensen - efter idé af Tomas Villum Jensen, og derudover medvirker en lang række af dansk films bedste skuespillere.

Den nervøse og hæmmede Tommy (Nikolaj Lie Kaas) aner ikke, hvad han skal stille op med sit liv. Han er 30 år og går sammen med den forsmåede direktør Ole Finland (Niels Olsen) og den højrøstede Flemming Kok (Thomas Bo Larsen) i en terapigruppe for mænd med et særligt anstrengt forhold til fast arbejde og kvinder. Terapigruppen ledes under streng supervision af terapeuten Grethe (Lotte Andersen), som gennem tillidsøvelser og samtaleterapi forsøger at få de tre på benene igen efter et liv, der ikke har været helt nemt.
     Tommy bliver sendt i jobtræning hos den lokale elektriker (Ole Thestrup), som har det store solarieimperium "Royal Sun" som kunde. Her møder Tommy ved skæbnens gunst (eller ugunst) solariekædens ejer, den midaldrende enke Susse (Birthe Neumann), som er en smule ensom i sit store hvide hus. Susse forelsker sig hovedkulds i Tommy, og snart er han ansat som chef i det lokale solcenter. Porscher bliver indkøbt, vennerne bliver ansat, og snart langes der cowboytoast og fadøl over bordet til solcentrets administrerende direktør Johannes' (Peter Gantzler) - som selv har et godt øje til Susses mange penge - store fortrydelse. Rænker smedes, og vor helt må gå grueligt meget igennem, før brikkerne endelig falder på plads...

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                               120 Min.

Cencur                                Tilladt for alle

Sprog                                  Dansk

Undertekster                        Dansk

NB: Filmen er brugt, men er renset, tjekket og 100 % ok...

Trustpilot