Snøvsen, Snøvsen ta'r springet, Snøvsen tager springet, DVD, Dansk Filmskat
Snøvsen, Snøvsen ta'r springet, Snøvsen tager springet, DVD, Dansk Filmskat
Snøvsen, Snøvsen ta'r springet, Snøvsen tager springet, DVD, Dansk Filmskat

SNØVSEN & SNØVSEN TA'R SPRINGET: 2 FILM BOXSET - DVD

55,00 kr.
Varenummer: 5708758678063

Snøvsen

Der skulle gå syv år af Eigils liv, før han første gang hørte om Snøvsen. Det var hans onkel, som havde købt et vrag af en bil, og så sagde Eigils far at ”han var gået fra snøvsen”.

Og det var i det øjeblik, at Eigil besluttede, at han ville finde denne Snøvs. Og når han fandt den, ville han aldrig nogensinde gå fra den…

Dansk films nyeste og mindste stjerner hedder Bjarne Smitt Vestermark, som spiller Eigil og selvfølgelig Snøvsen, som spiller sig selv, i Jørgen Vestergaards herlige filmatisering af Benny Andersens finurlige klassiker…


Snøvsen Ta'r Springet
Eigils familie er kommet i slem knibe, da de inden månedens udgang skal skaffe 500.000,- kr, for at få lov til at blive boende i deres hus.

Så her starter historien, da Snøvsen og Eigil drager ud i den store vide verden for at tjene penge. Det bringer dem bl.a. til cirkus Frederico med den skumle direktør, der prøver at snyde Snøvsen for sin løn.

De ender i storbyen, hvor de får en masse nye venner og oplever en masse skægge ting, inden de alle skal mødes i selveste Tivoli i et sidste fælles forsøg på at redde hjemmet.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Se klip fra Snøvsen her...
Se klip fra Snøvsen ta'r springet...
Spilleltid165 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For HørehæmmedeTrustpilot