Slemme Slemme Piger, DVD
Slemme Slemme Piger, DVD
Slemme Slemme Piger, DVD

SLEMME SLEMME PIGER - DVD (Brugt)

90,00 kr.
Varenummer: 5708758680295

UDGÅET VARE: Sidste eksemplar på lager.

Pas på, mænd... De Slemme Slemme piger er løs i byen! De tager pis på alle hankønsvæsner de møder.

Nu skal de danske mænd passe på derude. For de kan nemlig risikere at blive udsat for lidt af hvert på gader og stræder, når de tre slemme piger, Kia, Marie og Anne, laver sjov med dem - og har et skjult kamera med til at filme det hele. Det er nemlig mændene de tre ubarmhjertige tøser går efter, og de kan få selv den mest fuldvoksne mand til at miste fatningen og ryste i bukserne. Selvom pigerne er vidt forskellige, har de en ting til fælles. De kan på hver deres måde sno mændene om deres lillefinger. Dette er alt sammen baggrunden for programmet på TV2's succesfulde underholdningsprogram med practical jokes, god humor og skjult kamera.

Slemme Slemme Piger er siden lanceringen på TV2 Zulu blevet noget nær et kultfænomen med bl.a. små 80.000 tilmeldte fans på deres officielle Facebook side, flere tusinde seere på YouTube. Slemme Slemme Piger blev så stor en succes, at sæson 2 er i gang med at blive optaget netop nu - måske med dig? Pinlige og tåkrummende situationer:
Se Marie give en massage, der er så sexet, at hun må have en smøg bagefter. Se Kia som hjælpsom parkeringsvagt, som guider bilister på plads - for derefter at tildele dem en P-bøde. Og se Anne, når hun forvirrer mænd på gaden med sin usædvanlige fuckfinger-gipsforbinding. Se også hvad der sker, når man(d) bliver knaldet for at lave pølser i parken, bringer pizza ud til en sulten pige på slankekur eller tager køretimer hos kørelærerens evnesvage datter. Alt sammen under instruktion af de Slemme Slemme Piger!

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                             177 Min

Cencur                              Tilladt for alle

Sprog                               Dansk

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Trustpilot