Rings, The Ring, Blu-Ray, Movie
Rings, The Ring, Blu-Ray, Movie
Rings, The Ring, Blu-Ray, Movie

RINGS: 3-Movie Collection - BLURAY

144,00 kr.
Varenummer: 7340112750428

First you watch it. Then you die.

Nu kan du nyde de 3 anerkendte amerikanske gysere fra The Ring serien, samlet i ét bokssæt!

The Ring (2002)

Det hele begynder som enhver anden beretning fra byen - der hviskes om et djævelsk videobånd, der gør, at enhver, der ser det, dør syv dage senere. Men da fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set sådan et bånd, finder den opsøgende journalist Rachel Keller (Naomi Watts) båndet. Og ser det. Nu bliver legenden til virkelighed - uret tikker, og Rachel har kun syv dage til at afdække mysteriet om The Ring.

The Ring 2 (2005)
Den nervepirrende gyser, The Ring 2, er endnu mere skrækindjagende og intens end sin forløber. Naomi Watts genoptager sin rolle som den opsøgende journalist, Rachel Keller, og terroren fortsætter. Rachel og hendes søn forsøger at lægge de skrækkelige minder bag sig og flytter til en lille by i Oregon for at begynde på en frisk. Men da der i forbindelse med en lokal efterforskning findes et mystisk videobånd uden etiket, bliver Rachel klar over, at den hævngerrige Samara er på spil igen, og at hun er mere opsat end nogensinde på at terrorisere Rachel.

Rings (2017)
Julia bliver bekymret for sin kæreste, Holt, da han beslutter sig for at udforske legenden om den mystiske video, der siges at dræbe seeren syv da efter at den er blevet set. Hun ofrer sig for at redde sin kæreste og gør dermed en forfærdelig opdagelse: Der er en "film i filmen", som ingen nogensinde har set før.
Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                   327 Min. (102 Min.+110 Min.+115 Min.)

Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot