Riget 1, Riget 2, The Kingdom, Movie, DVD Film
Riget 1, Riget 2, The Kingdom, Movie, DVD Film
Riget 1, Riget 2, The Kingdom, Movie, DVD Film

RIGET 1 + 2: Den komplette serie - DVD

99,00 kr.
Varenummer: 5708758695305

Boksen kan desværre ikke leveres, men vi tilbyder de originale RIGET I + RIGET II film til samme samlende pris som Boxen.

Lars Von Trier lavede sin første og eneste TV-serie Riget og Riget II i 1994 og 1997. Serien blev skrevet i en rus af spontanitet og filmet i en lignende energisk og trend-sættende stil, som brød med en række af filmens uskrevne regler. Resultatet er en medrivende, skræmmende og morsom rutsjebanetur med en række uforglemmelige karakterer - fra den distræte neurokirurg Moesgaard, til fru Drusse der meget gerne vil være patient på hospitalet for at forsøge at løse mysteriet om Mary, den lille pige der hjemsøger hospitalets elevatorer.

Som historien udvikler sig bliver situationen mere og mere mystisk og kaotisk, og porten til en anden verden åbnes med katastrofale resultater.

RIGET I: 

Riget er Lars Von Triers folkelige gennembrud og gav allerede dengang Zentropa sit ry for at være nyskaberen i dansk film. Riget er en skøn blanding at sitcom, melodrama, gys, detektivserie og splatter. Serien blev skrevet i en rus af spontanitet, brød med alle uskrevne regler, og er på en gang hylende morsomt og isnende skræmmende.

Gense de uforglemmelige karakterer som den svenske kirurg Stig Helmer, der sætter kikkerten for øjnene og nyder synet af Barsebäck, mens han udgyder sin klassiske "dansk jävlere", den elskelige evighedspatient Fru Drusse, der stædigt forfælger mysteriet om Mary, der går igen i elevatorskakten, professor Moesgaard, der driver alle vanvittige med sin "Operation Morgenluft", og alle de andre eksistenser på Riget.

RIGET II:

I Riget II fortsætter Lars Von Trier kampen mellem det gode og det onde - blot er der skruet ekstra op for tempoet og for humoren. Med Riget samlede Lars Von Trier stort set alle de største danske skuespillere og tildelte dem helt nye utraditionelle roller.

Oplev bl.a. Ghita Nørby som den kærlighedshungrende Rigmor, der tyer til voodoo for at vinde den svenske kirurg Stig Helmers kølige hjerte, Søren Pilmark som retfærdighedens hævner, Holger Juul Hansen som den evigt optimistiske professor Moesgaard, hvis søn, den lægestuderende Mogge (Peter Mygind), bruger forsvindende lidt tid på studierne og imponerende meget tid på sygeplejersken Sanne. Og så er det i Riget II, at den tyske kultstjerne Udo Kier dukker op som Rigets absolut mest skræmmende eksistens, Lillebror.


Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid575 Min. (4 Disc)
Censur15
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede, Svensk, Norsk, Engelsk, Serbisk, Rumænsk, Portugisisk, Finsk
Trustpilot