PYRUS: ALLETIDERS NISSE - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5708758672856

TV 2's 2018 Julekalender

Pyrus kommer hjem på juleferie fra nisseversitetet. Han genser Guttenborg, der er blevet adlet af julemanden, så han har fået et nyt navn - von Gyldengrød. På den anden side af væggen i Rigsarkivet har von Gyldengrød sin sjæleven, nemlig Bertramsen, som er rigsarkivar og lever og ånder for at arkivere. Hans datter frk. Brahe hjælper ham i arkivet.

Inde hos menneskene ankommer Uffe Spage Andersen, som er EDB operatør og rationaliseringsekspert. Han er sendt til Rigsarkivet for at gøre alt, hvad han kan for at lukke det og lægge alle arkivets informationer ind på computer. Hvis han får held til sit foretagende, mister både Brahe og Bertramsen naturligvis deres arbejde – Bertramsen også sit hjem,for vi ved jo godt, at han i al hemmelighed bor i arkivet.

Inde hos Gyldengrød og Pyrus melder en ny nisse sin ankomst. Det er en af Pyrus’ studiekammerater - den kloge nissepige Kandis. Hun er en rigtig læsehest, så hende kan Gyldengrød vældig godt lide. Det kommer Pyrus måske også til. I hvert fald skal Pyrus og Kandis løse en nisseversitetet-opgave, som lyder ”Hvad er en nisse?” og inde på den anden side af væggen går Bertramsen i gang med at granske de gamle bøger for historier om nisser.

Han håber at kunne redde det gamle Rigsarkiv fra lukning ved at bevise, at mennesker og bøger er meget bedre end kolde computere, når man skal forske.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid600 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot