PYRUS: ALLETIDERS JULEMAND - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5708758675796

"Alletiders Julemand" udspiller sig i Rigsarkivet, hvor nisser og mennesker bor side om side - eller sådan mest oven på hinanden. Her møder vi Bertramsen (Jesper Klein), hans datter Josefine (Jeanne Boel) og nisserne Gyldengrød (Paul Hüttel), Kandis (Christiane Bjørg Nielsen) og den uvorne, men uforbederligt optimistiske ungnisse Pyrus (Jan Linnebjerg), som evig og altid - og mere eller mindre selvforskyldt - kommer galt af sted.


Den sprælske Pyrus sender bud efter julemanden Julle (Henrik H. Lund), men ved et uheld kommer han til at fortrylle ham, så Julle mister hukommelsen. Julemanden ved simpelthen ikke, hvem han selv er, eller hvad der er hans opgave. Hvis ikke julemanden bliver kureret i tidem er der stor risiko for, at alle indbyggerne i hele landet går en gaveløs jul i møde!

Hos menneskene i Rigsarkivet har Dronningen pålagt den elskelige rigsarkivar Bertramsen at sætte kongehusets nyeste medlem - en prinsesse fra det fjerne østen - ind i de gamle, danske juletraditioner, ikke mindst traditionen med julemanden. Men nu har Pyrus jo elimineret julemanden - eller i hvert fald temmelig eftertrykkeligt sat ham ud af spillet! Både Pyrus og Bertramsen har et problem, som det nemt kan tage 24 dage at løse.

Det er julekalenderveteranen Martin Miehe-Renard, som står bag "Alletiders Julemand". Han har skrevet manuskript, instrueret, skrevet alle de mange sange og komponeret størstedelen af melodierne.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid567 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot