Poul Bundgaard, Rend mig i Revolutionen, Slå Først Frede, Martha, DVD, Movie
Poul Bundgaard, Rend mig i Revolutionen, Slå Først Frede, Martha, DVD, Movie
Poul Bundgaard, Rend mig i Revolutionen, Slå Først Frede, Martha, DVD, Movie

POUL BUNDGAARD - DVD

55,00 kr.
Varenummer: 5708758700603

Poul Bundgaard leverer tre godbidder fra hans glorværdige filmkarriere.

Rend Mig I Revolutionen:
Den københavnske privatdetektiv, Anthonsen, er på en af sine utallige utroskabssager, da han overværer et bestialsk mord. Mordet har forbindelser til den styrtede guateraguanske præsidents kontrarevolution, og 2 millioner dollars til en omfattende våbensmugling fra et dansk NATO-lager er forsvundet.

Nu går den store jagt ind på Anthonsen. Han er af den opfattelse, at mord og tyveri er forbrydelser, der bør opklares og straffes, men helt så enkelt ser man ikke på det i de højere kredse. Som f.eks. efterretningsvæsenet i Kejsergade...

Martha:
Martha er en hylende skæg komedie for hele familien. Den handler om en pragtfuld, gammel, rusten skude og dens skøre besætning.

Martha sejler for et græsk rederi og er næsten blevet glemt på hovedkontoret i København. Men så pludselig en dag får rederen selv brug for at sejle med ”hende”, og så begynder løjerne.

Slå Først, Frede:
Den unge charmerende Frede Hansen er agent i spøg og skæmt og befinder sig i filmens begyndelse ombord på en færge på vej hjem fra en tur sydpå med tasken fuld af nye, sjove påhit.

Ombord er en anden agnet – en hemmelig agent med en taske mage til Fredes. Den hemmelige agent er skarpt forfulgt af to uhyggelige gangstere i læderfrakker, der er på jagt efter hans taske. Inden de gør det af med ham får han byttet sin taske ud med Fredes, som derved rodes ind i utroligt dramatiske situationer.

Da Frede langt om længe kommer til København, bliver han hvervet som rigtig agent – med den super-effektive agent Smith som hjælper… Og så kører det bare deruda’…

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid274 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Trustpilot