Polle Fiction, DVD, Movie
Polle Fiction, DVD, Movie
Polle Fiction, DVD, Movie

POLLE FICTION - DVD

55,00 kr.
Varenummer: 5706710002000

Polle er omkring de 30, ungkarl, holder meget af SodaStream og bor hjemme i Snave på Fyn hos mor Ulla og far, Svend, der såmænd ikke gør nogen fortræd.

Polle skal i gang med sit livs største udfordring, Slamsugereksamen, under Heino og Jøgges barske, men uretfærdige overvågning. For ligesom at tilføje lidt drama, skruer de slangens sugeevne op fra pis forbi lort og op til mødding, der gør slangen helt totalt ustyrlig for Polle at holde. Slangen får fat i Polles halvfedtede svenskerfrisure og efterlader en bar plet på størrelse med en underkop. Polle køres ekspres til hospitalet. Da han er blevet lappet sammen, mener Heino og Jøgge nok, at der er tale om en alvorlig arbejdsskade og sikkert grundlag for en stor erstatning, måske endda i retning af seks cifre…

Det kommer den blonde Lillian - med den halvlange kavalergang – for øre, og hun besøger med det samme Polle, som hun ellers aldrig har værdiget et blik. Hun bor alene med sine to møgunger, Ronni og Danni, der er mere end stride! Hun har i tidens løb fået lagt mere rør ind, end der er vandrør mellem Snave og Skagen, men nu er det som om hun pludselig kan se noget nyt og spændende ved Polle…

Noget andet, der er er nyt og spændende, er den smukke Shawarma, der arbejder på den lokale grill. Polle er faktisk blevet lidt glad for hende, men Lillian sørger for, at han ikke slipper væk. Efter en vild nat - hvor han får blackout - lader hun ham tro, at de har været sammen, og så kan de vel lige så godt flytte sammen… Fælden er klappet!

Men nu synes Polle, at det hele begynder at gå lidt for stærkt, så da den gustne Karsten Kørelærer lægger an – og venstre hånd – på Shawarma, bliver det for meget for ham... Så tager Polle Puch Maxi’en i egen hånd, for nu er der lige noget, der skal ordnes! Og så bliver det ellers totalolympisk dramatik i Snave.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Se klip fra filmen her...
Spilletid90 Min.
Censur7
SprogDansk
UnderteksterDansk, Engelsk


Trustpilot