PERFUME, THE STORY OF A MURDERER, Blu-Ray, Movie
PERFUME, THE STORY OF A MURDERER, Blu-Ray, Movie
PERFUME, THE STORY OF A MURDERER, Blu-Ray, Movie

PERFUME: THE STORY OF A MURDERER - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 5708758685368

Perfume er fortællingen om en af historiens største forbrydere, seriemorderen Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw). Han fødes ved et stinkende fiskemarked i Paris i 1738 og vokser op på et børnehjem. Her går det hurtigt op for de andre børn, at Jean-Baptiste er noget særligt: Den stille dreng har en overjordisk god lugtesans. Som ung mand finder Jean-Baptiste læreplads hos parfumemageren Baldini (Dustin Hoffman), og han viser hurtigt sit medfødte talent for at skabe vidunderlige dufte. Det går dog op for Jean-Baptiste, at han selv totalt mangler enhver form for duft, og han bliver besat af at skabe den herligste parfume i verden: Duften af menneske.

Denne besættelse fører ham til parfumebyen Grasse i Sydfrankrig, hvor han lærer teknikken at udvinde duft fra alle levende ting – også unge kvinder. Snart rystes byen af en række mord på smukke, unge kvinder, altimens Jean-Baptiste kan føje flere duftnoter til sin snart færdige parfume. Han mangler dog én duft, den fortryllende duft af den vidunderligt smukke Laura (Rachel Hurd-Wood), men hendes far, købmanden Richis (Alan Rickman), har regnet ud, at hans datter vil blive næste offer.

Richis og Laura flygter derfor fra Grasse, men Jean-Baptiste har færten af dem og stopper ikke, før hans menneskeparfume er komplet.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid147 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot