Pelle Erobreren, DVD, Movie, Bille August
Pelle Erobreren, DVD, Movie, Bille August
Pelle Erobreren, DVD, Movie, Bille August

PELLE EROBREREN - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758694346

En båd fyldt med fattige svenske udvandrere anløber Bornholm. I mellem dem er Pelle og hans gamle far Lasse. Lasse har fyldt Pelle med eventyr om det danske paradis: man får rosiner i flæskesteg, pålæg på brødet, billigt brændevin og svimlende lønninger.

Da de endelig får arbejde på Stengaarden hos forvalter Kongstrup bliver de behandlet som slaver og får et usselt røgterkammer bag kostalden. Men Lassefars håb om, at Pelle en dag erobrer den satans modbydelige, store, vidunderlige verden, svinder aldrig.

Bille Augusts vidunderlige og Oscarvindende filmatisering af Martin Andersen Nexøs roman er en hyldest til menneskets ukuelige ånd. Smukt filmet på Bornholm med formidable Max von Sydow (Minority Report) som Lassefar, Pelle Hvenegaard som Pelle Erobreren og Axel Strøbye som forvalter Kongstrup.

I andre roller ses Erik Paaske, Sofie Gråbøl og Buster Larsen. Pelle Erobreren er en storslået og dramatisk fortælling, og et af de mesterstykker, der banede vejen for dansk filmkunsts internationale gennembrud

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid143 Min.
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot