Ole Lund Kirkegaard, Gummi Tarzan, Otto er et næsehorn, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Hodja fra Pjort, DVD
Ole Lund Kirkegaard, Gummi Tarzan, Otto er et næsehorn, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Hodja fra Pjort, DVD
Ole Lund Kirkegaard, Gummi Tarzan, Otto er et næsehorn, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Hodja fra Pjort, DVD

OLE LUND KIRKEGAARD BOKSEN - DVD

99,00 kr.
Varenummer: 5708758691888

Digitalt Remastered For Bedre Lyd- Og Billedkvalitet

Gummi T
Gummi Tarzans rigtige navn er Ivan Olsen, men Ivans Tarzantossede far giver ham øgenavnet, da han for 117. gang kommer hjem fra skole efter at have fået buksevand. Ivans far drømmer om en stærk og modig søn, hvilket Ivan har noget svært ved at leve op til. Så en dag får Ivan en voksen ven som har et evigt gyldigt ordsprog: "Der er altid noget, man er god til, man skal bare vide, hvad det er..."


Otto Er Et Næsehorn
I Otto Er Et Næsehorn møder du det store gule næsehorn, der pludselig en dag står i Toppers lejlighed på anden sal. Topper har nemlig fundet en trylleblyant. Nu kan Topper og Viggo få en masse ønsker opfyldt. Skønt begge knægte er temmelig forskellige, er der én ting, der binder dem sammen, et fælles håb om at få nogle ordentlige fædre... - Hva' med at ønske..?

Lille Virgil Og Orla Frøsnapper
Lille Virgil Og Orla Frøsnapper handler om drengen Virgil og hans etbenede hane, Sigurd. De bor i et skur i bagerens baghave. Virgil planlægger at lave skuret så højt, at han kan holde øje med alle i den lille by - især Orla Frøsnapper, byens værste bølle, der altid dukker op på et uheldigt tidspunkt. Lille Virgil har en masse venner. Både Sille, Oskar, smeden, kanon-kongen og måske Fru Madsen. Du kan glæde dig til at møde dem alle...

Hodja Fra Pjort
Hodja Fra Pjort... foregår i et eksotisk land og handler om kampen mellem det gode og det onde. På den ene side den grådige skurk, sultanen, der drømmer om både at kunne flyve og regere over hele verden. På den anden side den gode gamle vismand, tæppevæveren - og han kan flyve. Da hans liv lakker mod enden forsøger han at finde sin efterfølger.

Drengen Hodja får lov at låne det flyvende tæppe, og sammen med veninden Smaragd flyver han ud på fantastiske oplevelser i den store verden.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid320 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Trustpilot