No right turn, Narko, 70'er ungdom, DVD, Movie
No right turn, Narko, 70'er ungdom, DVD, Movie
No right turn, Narko, 70'er ungdom, DVD, Movie

NO RIGHT TURN - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5709498012285

"...No Right Turn comes highly recommended ..a rare 10/10 is in order - catch this one as soon as you can!"Movies Made me do It.

Den smukke og forføreriske Nina er kæreste med Johnny, en charmerende men desillusioneret narkohandler med hang til sine egne stoffer. Nina er træt af sit trøstesløse liv, og en dag, da hun er på vej hjem efter endnu et skænderi med Johnny, overfaldes hun og forsøges voldtaget af to bøller. Heldigvis for Nina kommer den selvmordstruede Monella forbi, der får jaget overfaldsmændene på flugt. Nina og Monella indleder et erotisk og passioneret forhold, og sammen udtænker de en plan om at stjæle Johnnys narkopenge og stikke af mod varmere himmelstrøg. Desværre går intet som planlagt, og snart er de to kvinder viklet ind i et drama om hævn og forræderi, der leder mod en mørk og dyster skæbne."No Right Turn" er en moderne Film Noir med et twist af 70’ernes stil og pulp romanernes karakteristika.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Originaltitel
No Right Turn
Medvirkende
Sira Stampe, Laura Bach, Tao Hildebrand m.fl.
Instruktør
David Noel Bourke
Produktion
Danmark 2009
Udgivelsesdato
1. april 2010
Spilletid
91 min.
Format
Anamorfisk Widescreen 2.35:1
Alder
15 År
Ekstramateriale
Audiokommentarer, Trailer, Teasers, Deleted scenes, Bloopers, Making of No Right Turn – Twist & Turns, CPH:PIX Premier & Director Q&A, No Right Turn Key art/logo, AWE Trailers
Audio og undertekster
Engelsk Dolby Digital 2.0 / 5.1
Trustpilot