Nikolaj og Julie, TV Serie, DVD
Nikolaj og Julie, TV Serie, DVD
Nikolaj og Julie, TV Serie, DVD

NIKOLAJ OG JULIE: TV Serie - DVD

188,00 kr.
Varenummer: 5705535062770

Indeholder alle 22 afsnit af den populære serie med ialt 11 DVD'er og 16 timers underholdning, samt ekstramateriale om seriens tilblivelse.

Da Nikolaj og Julie møder hinanden, ved de straks, at de har mødt den eneste ene. De forelsker sig, kærligheden vokser, og så går det hurtigt med bryllup, drømmehus, ønskebarn og det hele. Men så begynder den svære hverdag, hvor der skal købes ind, hentes barn og karriererne skal passes. Det kommer ikke til at gå helt så nemt for Nikolaj og Julie, som de regner med. En realistisk historie om hverdagslivet i Danmark, som mange genkender sig selv i og kan relatere til.

Nikolaj & Julie slog alle seer-rekorder da den blev vist på DR og har til dags dato opnået status, som en af de mest sete DR tv-serier og er prisbelønnet for ”Bedste Dramaserie” med en international EMMY®. Hele Danmark har været igennem alle følelsesmæssige aspekter, ved at følge yndlings-parrets op- og nedture, glæder og sorger i såvel privatlivet som på arbejdet. Selv titelmelodien til serien, sunget af Tim Christensen, var på alles læber.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid960 Min.
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot