Nattevagten 2, Dæmoner går i arv, DVD, Blu-Ray, Retsmediciner
Nattevagten 2, Dæmoner går i arv, DVD, Blu-Ray, Retsmediciner
Nattevagten 2, Dæmoner går i arv, DVD, Blu-Ray, Retsmediciner

NATTEVAGTEN 2: DÆMONER GÅR I ARV - DVD

133,00 kr.
Varenummer: 5708758726542

Det, der skete i kælderen på Retsmedicinsk Institut for knap 30 år siden er aldrig blevet glemt, og det er ikke tilfældigt, at Emma har taget jobbet som nattevagt samme sted.

Hendes mor Kalinka kom sig aldrig over oplevelsen og begik selvmord da Emma var lille, og hendes far Martin lever i dag som en skygge af sig selv. Elefanten i rummet er den fortrængte fortælling om, hvordan den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer (Ulf Pilgaard) næsten dræbte Emmas forældre, som kun i allersidste øjeblik blev reddet af vennen Jens.

Siden dengang har de alle været hjemsøgte af erindringen om den nat - og i fortielsen er Emma vokset op og har arvet forældrenes traume. Emma beslutter sig for at udrede, hvad der egentlig skete dengang med Wörmer og får iværksat et uautoriseret møde med ham i hans isolationscelle. Men oplevelsen trækker den dømte kommissær ud af sin koma og sætter en kæde af skæbnesvangre begivenheder i gang. Nu starter et blodigt hævntogt mod alle dem, som i sin tid beseglede Wörmers skæbne…

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid110 Min.
Censur15
SprogDansk
Trustpilot