Nøddebo Præstegaard, DVD, Jul
Nøddebo Præstegaard, DVD, Jul
Nøddebo Præstegaard, DVD, Jul

NØDDEBO PRÆSTEGÅRD (1934) - DVD (Brugt)

60,00 kr.
Varenummer: 5708758663687

Jul i en gammel præstegård på landet – det er jul! Og de tre studerende brødre ”Gamle”, ”Corpus juris” og Nicolai bliver henrykte for at få en invitation til at holde jul hos præsten i Nøddebo. At der også er et par unge døtre i præstegården gør naturligvis det hele endnu mere fornøjeligt.

Det er første gang, Nicolai skal med, så han kender ikke noget til sine storebrødres forelskelse i de to piger og falder pladask for dem, idet han går ud fra, at de heller ikke kan stå for hans charme. Det går nu ikke helt efter hans hoved, for han finder sig overalt forfulgt af den alt andet end kønne Maldrubine, hvis varmeste interesse er bordets glæder.

Nicolai bliver ikke forlovet i den juleferie, for brødrene får hver sin præstedatter, men Nicolai får til gengæld lavet en masse ulykker – knust præstens pibehoved, væltet to fade sødmælk og kvalt præstens hane, og da de tre brødre rejser hjem efter en uforglemmelig ferie, er de enige om, at det bedste i verden er at fejre jul i Nøddebo præstegård. Alle tiders julefilm – den rigtige go’e gamle fra 1934.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid95 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk

Undertekster

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Dansk For Hørehæmmede
Trustpilot