Muntre gensyn med Dirch, Nyhavns glade gutter, Alt på et bræt, Majorens oppasser, DVD, Movie
Muntre gensyn med Dirch, Nyhavns glade gutter, Alt på et bræt, Majorens oppasser, DVD, Movie
Muntre gensyn med Dirch, Nyhavns glade gutter, Alt på et bræt, Majorens oppasser, DVD, Movie

MUNTRE GENSYN MED DIRCH '3 FILM BOX' - DVD

122,00 kr.
Varenummer: 5708758707657

Boksen kan pt. desværre ikke leveres, men vi tilbyder dig de 3 film som enkeltfilm til samme pris som boksen...

Boksen indeholder 3 gode gamle danske klassikere. Som titlen lover, så er vores folkekære skuespiller Dirch Passer med i alle 3 film og leverer som altid førsteklasses underholdning for hele familien.

Nyhavns Glade Gutter
Dirch ta’r publikum med storm - selv den sureste tørvetriller må overgive sig. Et af de bedste lystspil dansk film nogensinde har produceret. Aldrig før – eller siden – har så mange kendte ansigter været samlet i en så festlig film. Her er alt, hvad du kan forlange af charme, latterboblende indfald og en knaldspændende topspeedet handling. Dirch Passer er i spidsen for bl.a. Bodil Udsen, Ove Sprogøe, Preben Kaas og Poul Bundgaard. En film for hele familien.

Alt På Et Bræt
To arbejdsløse skuespillere og en instruktør keder sig. Så for at få tiden til at gå, planlægger de en ganske særlig forestilling. Den skal foregå på Københavns Hovedbanegård, nærmere betegnet på stationens offentlige toiletter. Men hele meningen med forestillingen er, at “publikum” netop IKKE skal lægge mærke til dem... Trioen dukker op i de mærkeligste forklædninger for uhindret at kunne få adgang til en bankboks på banegården, der indeholder 5 mill. kroner.Men de har deres hyr med at undslippe den allestedsnærværende “Dragen”, der vogter de offentlige toiletter. Men netop som de tror, at skuespillet har fået en happy end, opdager de til deres forskrækkelse, at det langt fra er slut - nu begynder et spil, hvor de ikke kender stikordene...

Majorens Oppasser

Dirch præsenterer sig denne gang i en ny rolle, ikke ny som skuespiller, men som medproducent i filmen. Omkring sig har Dirch den herligste stab af medspillere; Ove Sprogøe som majoren, en figur som Sprogøe har taget lige på kornet, Judy Gringer - hendes første virkelige hovedrolle i en dansk film, mere indtagende end nogensinde, Ebbe Langberg, Sigrid Horne-Rasmussen, Paul Hagen, Hanne Borchsenius og Ghita Nørby. Og handlingen - der sker noget, ja meget, en herlig cocktail af lidt spionageri, hemmelige rakettegninger og Dirch som soldaten, der ikke rigtig kan følge trop og derfor ender som alle tiders oppasser for en ligedan major - og så er der lagt op til den mest forrygende farce, hvor alle boltrer sig på livet løs.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid:         284 min

Sprog:              Dansk

 Undertekster: Dansk, Norsk, Svensk

Ekstra: Dansk for hørehæmmede på:  Alt på et bræt & Majorens oppasser


Trustpilot