Min søsters børn på bryllupsrejse, DVD, Film, Movie
Min søsters børn på bryllupsrejse, DVD, Film, Movie
Min søsters børn på bryllupsrejse, DVD, Film, Movie

MIN SØSTERS BØRN PÅ BRYLLUPSREJSE - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758689168

Allerede året efter premieren på "Min Søsters Børn" måtte Annelise Reenberg digte videre og forsøge det næsten umulige: At følge en stor succes op - Men det lykkedes! - Så denne film starter 8-9 måneder efter.

Onkel Erik skal fejre bryllup med Lisbeth, og ungernes mor venter en "glædelig begivenhed" igen. Midt under kirkebrylluppet må hun af sted til klinikken, så det er en meget træt onkel og Lisbeth, der drager på bryllupsrejse sydpå, med bil og campingvogn.

Lykkelige gør de deres første romantiske stop. Endelig alene. De rives dog hurtigt ud af deres vildfarelse, for dobbeltsengen myldrer med unger! Jan, Michael, Lotte, Pusle og Blob har gemt sig i campingvognen for - som de siger - at fordrive ventetiden indtil den nye lillebror eller søster kommer. På bryllupsrejse - med 5 unger - gennem det turist- og kongreshærgede Midteuropa - dét skal opleves. Det kræver, at man er psykolog - til fingerspidserne.

Farvefilmen "Min Søsters Børn På Bryllupsrejse" gik halvanden måned på premierebiografen Saga, i 1967. Efterfulgtes af "Min Søsters Børn Vælter Byen" - med bl.a. Dirch Passer.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid107 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk
Trustpilot