Mig og Mafiaen, Mafiaen det er også mig, Dansk Filmskat, DVD Film
Mig og Mafiaen, Mafiaen det er også mig, Dansk Filmskat, DVD Film
Mig og Mafiaen, Mafiaen det er også mig, Dansk Filmskat, DVD Film

MIG OG MAFIAEN / MAFIAEN DET ER OGSÅ MIG: 2 FILM BOKS - DVD

55,00 kr.
Varenummer: 5708758725835

Mig og Mafiaen:

Stor- og charmesvindleren Viktor "Viffer" Hansen (Dirch Passer) har sammen med kollegaen, Rikard (Klaus Pagh), anbragt et millionkup på en schqeizisk bankkonto. Imidlertid kommer Rikard i vejen for et faldende hus, og han ta'r kodenummeret med sig i graven. Det vil sige - ikke helt! For han har været så forudseende, at han har tatoveret 1/4 af koden på numsen af 4 dejlige piger. Iført fantasifulde forklædninger går Viffer igang med at finde pigerne, og dermod krydser han to magtfulde mafiabossers planer..

Den ene ønsker ham levende (med pengene), den anden ønsker ham stendød. Et stort oplagt skuespillerhold, et manuskript af Lise Nørgaard, en sikker instruktion af Henning Ørnbak - alle tiders guldalder-farce var hjemme. Filmen gik små 3 måneder alene på premierebiografen Saga. Filmen er fra 1973, og allerede året efter kom den forrygende fortsættelse "Mafiaen - Det Er Osse Mig" - igen med manuskript af Lise Nørgaard.

Mafiaen det er også mig:

Det var filmsucces'en Mig Of Mafiaen, der skabte stor- og charmesvindleren Viktor "Viffer" Hansen (Dirch Passer).

I denne film er han faldet så godt til som medlem af den italienske mafia, at selveste "godfather" Don Luigi (Freddy Albeck) vil have ham gift med sin yndlingsdatter, Donna Elvira (Jytte Abildstrøm). Elvira har en skønhed og en stemmepragt, der ka' få en mand til at stikke af hjemmefra - uden aftensmad. - Og det gør Viffer! - Hjem til København hvor han flux sælger Rundetårn og "Frk. Fyn" til en oliesheik. En sådan "handel" ka' kun la' sig gøre, hvis man er medlem af mafiaen. Det vil Viffer ikke være mer', så han må betale. Enten Donna Elvira - for livstid, eller dø - for livstid, eller 10 millioner dollars! På Valdes (Preben Kas) kirkeblads- og pengeseddeltrykkeri finder Viffer en løsning. - Alt imens huse, biler, folk og andet løsøre bortsprænges ad libitum.

Endnu engang skrev Lise Nørgaard manuskriptet, og pressen bemærkede: "... man morer sig længe efter, man er kommet hjem".

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid97 Min. + 92 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot