Udsolgt
Lyntoget, DVD, Movie
Lyntoget, DVD, Movie
Lyntoget, DVD, Movie

LYNTOGET - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5708758689038

En udbrudt fængselsindsat, en bankrøver og en almindelig jysk pige mødes i lyntoget... Små fejltagelser, små tilsyneladende ligegyldigheder, rene tilfældigheder og skæbnens altid lunefulde spil bevirker – i langt de fleste film – at de skyldige fanges, dømmes og fængsles.

Men disse ovenstående situationer kan også bevirke det modsatte! Og den perfekte forbrydelse – den perfekte flugt – bliver en realitet. SAGA’s idémand og manuskriptforfatter, John Olsen, fik ideen til “Lyntoget” da han så overskriften i en avis i 1949: “En farlig forbryder flygtet fra fængsel!” John Olsen fulgte nøje jagten på fangen, men da resultatet udeblev, sagde han til sig selv: Selvfølgelig. Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Hvad ved vi iøvrigt om alle de forbrydelser der lykkes, og som derfor aldrig kommer til offentlighedens kendskab?

Historien i filmen er fri fantasi. Men den kunne godt være virkelighed. En ung pige kan godt sidde afslappet overfor en forbryder. Er hans plan lykkedes, er han det mest fredelige menneske i verden. En pragtfuld, amoralsk dansk film. Presse og myndigheder var sure, og der var en masse skriverier. Men folk strømmede i biffen, for de elskede IB SCHØNBERG og ANNE-MARIE JUHL.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Film Information
Spilletid76 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Trustpilot