Liberty, TV Serie, DVD, Jakob Ejersbo
Liberty, TV Serie, DVD, Jakob Ejersbo
Liberty, TV Serie, DVD, Jakob Ejersbo

LIBERTY TV Serie- DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5705535062398

En DR drama serie skabt af søskendeparret Karoline og Asger Leth, og baseret på romanen af Jakob Ejersbo.

Den danske drama-miniserie blev for første gang vist den 25. februar i 2018. Serien vakte hurtigt opsigt, da dette var første gang, at DR Drama har produceret en tv-serie på baggrund af en roman. 

"Liberty" har mange internationale lag, og bringer mange kulturelle aspekter frem i lyset, da serien er en danskproduceret drama, hvoraf det hele er optaget i Sydafrika med skandinaviske såvel som afrikanske skuespillere. 

Miniserien "Liberty" finder sted i slutningen af 1980'erne. To skandinaviske familier bliver udstationeret til Tanzania i Afrika: den danske familie, Knudsen, og den dansk-svenske familie, Larsson. I løbet af serien krydses de to kernefamiliers veje på dramatisk vis.

Serien portrætterer to kernefamilier, der udsættes for et enormt pres, i deres søgen for at finde deres egne veje i et stort fællesskab af tilflyttere og afrikanere, der kolliderer med kulturelle forskelle og lokal modstand. Man følger familiernes kamp på godt og ondt i deres søgen efter velstand og frihed i et uvant og eksotisk miljø, der på overfladen virker smukt og fuld af muligheder, men som også gemmer på dyb korruption og hemmeligheder. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                         295 min.

Cencur                          15

Sprog                            Dansk

Undertekster                  Dansk 

Synstolkning                  Danske fortællerstemmer

Trustpilot