Kometernes Jul, Julekalender, Juleeventyr, DVD
Kometernes Jul, Julekalender, Juleeventyr, DVD
Kometernes Jul, Julekalender, Juleeventyr, DVD
Kometernes Jul, Julekalender, Juleeventyr, DVD

KOMETERNES JUL - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5705535068529

“JULESTEMNINGEN OG NATURVIDENSKABEN GÅR HÅND I HÅND I KOMETERNES JUL” - TV 2 JULEKALENDEREN FRA 2021 

1. december møder de fire børn, Mie (12), Johannes (12), Elias (13) og Noor (13), ind på en AstroCamp for at deltage i et to-ugers kursusforløb om rummet for børn. Kurset er ledet af den entusiastiske Bolette-Henriette, mens den lidt distræte fysiklærer, Panda-Søren, står for den daglige undervisning.

De fire børn sættes på førstedagen i gruppe sammen, og under et introløb får de fire forvildet sig ned i forskningsafdelingen, hvor der ellers er totalt forbudt for eleverne. Her finder de en maskine, og så sker uheldet: Mie og Johannes forsvinder. Noor og Elias kommer nu på en gigantisk udfordring for at få de to hjem igen inden jul; en opgave, der er sværere end som så, da det viser sig, at Mie og Johannes er teleporteret til den fjerne Planet 9.

Planet 9
Oppe på Planet 9 er der sket det forunderlige, at Mie og Johannes er blevet syv år ældre, så de nu er 19 år, og her møder de planetens lokale beboere, 9serne. Det er væsener, som lever i harmonisk sameksistens med den sårbare natur på planeten.

Sci-fi-juleeventyr
Det viser sig sværere end som så for holdet nede på jorden at få Mie og Johannes hjem igen i deres rette alder, ligesom det ikke er nogen nem opgave at holde hændelserne skjulte for Bolette-Henriette og børnenes forældre.

I et forunderligt sci-fi-juleeventyr kæmper børn og voksne på tværs af de to planeter for at redde både sig selv og 9serne inden, det bliver jul.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Musik af Andreas Odbjerg
Se klip fra filmen her...

Spilletid                                            600 Min.

Cencur                                             Tilladt for alle

Sprog                                              Dansk

Udgivelsesdato: 31. oktober 2022Trustpilot