Klovn The Final, DVD, Movie
Klovn The Final, DVD, Movie
Klovn The Final, DVD, Movie

KLOVN: THE FINAL - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758724920

Efter KLOVN THE MOVIE (2010) og KLOVN FOREVER (2015) kommer KLOVN THE FINAL til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. 

Varer kærligheden evigt? 

Det spørgsmål må Frank stille sig selv, da han til sin 50-års fødselsdagsfest, får overbragt nyheden om, at Mia overvejer at lade sig skille fra ham. Casper mener, at Mia bare skal lægges på is, og de tager derfor på weekendtur til Island. En dum misforståelse i lufthavnen betyder, at de misser flyet til Island, og så ruller lavinen…

De ikke er klar til at tage hjem, så de ”gemmer” sig i Lars Hjortshøjs tomme luksusvilla, lige over for Frank og Mias hus. Alt kører, lige indtil et voldsomt vulkanudbrud på Island lukker luftrummet over øen på ubestemt tid og forhindrer dem i at ”komme hjem”, fordi alle tror de er taget afsted. Er Mia virkelig ved at forlade Frank, og hvad kan han gøre, når han og Casper har opbygget deres hidtil største løgn?

KLOVN THE FINAL bliver en episk odyssé ind i midtvejskrisens tåger - en sidste tåkrummende, pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse.

Se klip fra filmen KLOVN: THE FINAL her: https://www.filmxperten.dk/klovn--the final


Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid:             91 min

Censur11
SprogDansk
Undertekster

Norsk, Dansk For Hørehæmmede (undertekster kan fravælges)Rolleliste: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne
Instruktør: Mikkel Nørgaard

Trustpilot