Karlas Kabale, Karla og Katrine, Karla og Jonas, Karla Samlingen, DVD
Karlas Kabale, Karla og Katrine, Karla og Jonas, Karla Samlingen, DVD
Karlas Kabale, Karla og Katrine, Karla og Jonas, Karla Samlingen, DVD

KARLA: HELE SAMLINGEN - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5708758685245

Indeholder følgende 3 film:

Karla's Kabale:

Karla har en kabale, hun skal få til at gå op. Hun er i julehumør, og hendes højeste ønske er, at samle hele sin familie, så hendes fraskilte far også kan være med til juleaften. Men Karlas mor og stedfar Leif har alt for travlt og gider slet ikke at hygge og bage kager. Lillebror på 5 år har sin usynlige ven Licky, som hele tiden er årsagen til alt, hvad der går galt, mens Mads Morten på 8 år spiller fodbold overalt. De får ALDRIG skylden for noget det er ALTID Karla, det går ud over! Karlas far, Allan, er faktisk verdens bedste far...nogle gange. For en gang i mellem drikker han lidt for meget. Mor Rikke er besat af et rengøringsspøgelse og skælder ud hele tiden. Stedfar Leif har supertravlt og er desværre ikke helt så praktisk anlagt, hvad børn angår. Da hendes to små brødre raserer hele huset, hendes far samtidig aflyser den lillejuleaften, de skulle holde sammen, og moderens rengøringsvanvid tager overhånd, får Karla nok. Hun løber hjemmefra og opsøger sin veninde Molly for at holde jul med hende, men Molly er på vej til sin mormor for at holde den perfekte jul med hele familien. Nedslået går Karla ud i verden og slår sig sammen med den forhutlede Buster og den udviklingshæmmede Ejnar for at holde lillejuleaften. Sammen med Buster og Ejnar finder Karla ud af, at familier ikke er ufejlbarlige, og at hun kun kan få kabalen til at gå op sammen med sin egen familie.

Karla & Katrine:

En film af Charlotte Sachs Bostrup efter Renée Toft Simonsens bog. Karla inviterer Katrine med på ferie i håb om at de kan blive "bedste veninder". Opholdet i sommerhuset udvikler sig dog anderledes end hun havde forestillet sig. Da Karla møder Jonas, og i ham sin første kærlighed, er hun lige ved at glemme alt om Katrine. De to pigers problemer må dog vente, da de sammen med Jonas må forsøge at afsløre en lokal tyvebande... Endnu et forrygende kapitel om Karla - underholdning for hele familien!

Karla & Jonas:

Karla har ikke glemt Jonas. Og slet ikke det kys de udvekslede i sommerferien sidste år. Men hun har ikke haft modet til at ringe til ham og følge op på følelserne. Presset af sin bedste veninde Katrine tager hun sig sammen. Og naturligvis er Jonas klar til et møde. Sammen udvikler de et projekt, som går ud på at finde Jonas mor, som sandsynligvis bor i Århus. I ægte Sporløs-stil tager Karla og Jonas til Jylland for at finde en kvinde, der hedder Nanna. En film om at finde sin familie - og om at gøre det selv. En film om at gøre noget vigtigt sammen. Og også en film om ung kærlighed anno 2009.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                             262 Min

Cencur                               Tilladt for alle

Sprog                                 Dansk

Undertekster                       Dansk for hørehæmmede, Svensk, Norsk, Finsk

Trustpilot