Jullerup Færgeby, Jul, DVD
Jullerup Færgeby, Jul, DVD
Jullerup Færgeby, Jul, DVD

JULLERUP FÆRGEBY - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758668125

Se eller gense alle 24 afsnit med de rare venner fra Jullerup Færgeby, hvor kranen hele tiden sitter fast, Jens Petter Bus forstyrrer freden og hønen Magda lægger æg alle vegne. Anton revner ustandselig sine bukser, men det glemmer han, da han sammen med lille Knud, "44" og de andre børn finder et skattekort, og de ihærdigt forsøger at finde skatten.

Samtidig sker der mystiske ting i Jullerup - Fru Holms vasketøj hænger lige pludselig i byen, og på snoren hænger byens julepynt. Og den sang, lodsen har bestilt hos en sangskriver, byttes rundt med børnenes skattekort. Børnene får byttet tilbage, 44 kommer på sporet af skatten, og Pøs og børnene holder slikdag. De finder Gus' forsvundne avis, og Grace belønner børnene med en biograftur i Flunkelev.

Bagefter tager børnene med Vera på skattejagt, og de har heldet med sig, for lille Knud falder bogstavelig talt over skatten. Desværre er det ikke gulddukater, som børnene havde håbet, men de afleverer tingene på museet og får en flot findeløn. Og hele tiden har det været et voksende problem, at så mange i Jullerup skulle fejre juleaften hver for sig. Men det løser fru Holm.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Se intro til Julekalenderen her...
Se klip fra filmen her...

Spilletid                                 377 Min.

Cencur                                  Tilladt for alle

Sprog                                    Dansk

Tekster                                  Dansk for hørehæmmedeTrustpilot