James Stewart, Blu-Ray, Movie
James Stewart, Blu-Ray, Movie
James Stewart, Blu-Ray, Movie

JAMES STEWART WESTERN COLLECTION 3 BOX - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 7350007151674

Boksen indeholder følgende titler:

The Rare Breed aka. Rancho Bravo:
I 1880'erne kommer englænderne Martha Price og hendes datter Hilary til Amerika for at sælge deres præmietyr på en kvægauktion. Tyren bliver købt af en kolerisk skotte, Bowen, og kvinderne hyrer Burnett til at hjælpe dem med at transportere tyren hen til sin nye ejer. Det er begyndelsen på et eventyr, der sætter alle på prøve i en kamp mod mordere, bissende kvæg - og hinanden. Men da de når frem til Browens ranch, støder de på endnu større forhindringer, som kræver endnu mere mod, hvis de selv og præmietyren skal overleve.

Winchester '73:
Den legendariske James Stewart er på toppen i denne tidløse western, som satte standarden for andre western film. Pioneren Lin McAdam (Stewart) forsøger at spore sin fars morder og sin unikke riffel, Winchester ’73, som går fra hånd til hånd mellem en række desperate mænd – bl.a. en skør stratenrøver (Dan Duryea), en skrupelløs våbensmugler (John McIntire), en brutal ung indianerhøvding (Rock Hudson) samt McAdams egen mordlystne bror (Stephen McNally). Shelley Winters spiller en ung pige, der kæmper med riflen om McAdams opmærksomhed, og Tony Curtis optræder i en af sine første filmroller i denne gribende fortælling om de mænd (og skydevåben), der vandt Vesten. En af James Stewarts mest uforglemmelige film, og en af genrens mest seværdige klassikere.

Shenandoah / Flammer over Virginia:
Den dramatiske historie on en mand, der fanges i et dilemma, fortælles med episk sammenhæng og dybde i Flammer over Virginia. James Sterwart spiller en bonde fra Virginia under den amerikanske borgerkrig. Han nægter at støtte konføderationen, fordi han er modstander af slaveri, og vil heller ikke støtte Unionen, fordi han er stærk modstander af krig. Da hans søn bliver taget til fange, drager han ud for at befri ham. Undervejs oplever han ved selvsyn krigens rædsler og bliver til sidst nødt til at vælge side.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid294 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot