Intet nyt fra vestfronten, All Quiet on the western front, Bluray, Movie
Intet nyt fra vestfronten, All Quiet on the western front, Bluray, Movie
Intet nyt fra vestfronten, All Quiet on the western front, Bluray, Movie

INTET NYT FRA VESTFRONTEN (All Quiet on The Western Front) - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 7350007158642

I Lewis Milestones nedtonede, upolerede og dybtfølende filmversion af Erich Maria Remarques antikrigsroman har tidens tand ikke gnavet meget i historiens oprindelige effekt, som det ellers er tilfældet i de fleste "budskabsfilm", der daterer dem selv næsten øjeblikkeligt. Bogen var forbudt i mange krigsmobiliserende lande selv flere år efter udgivelsen. 

Historien handler om en gruppe unge tyske rekrutter under 1. verdenskrig og deres forandring fra idealistiske til desillusionerede unge mænd. En af hovedrollerne, Paul Bäumer (Lew Ayres), beskriver det således: "Vi bor i skyttegraven, og vi kæmper. Vi forsøger bare ikke at bliver dræbt".

All Quiet on the Western Front indeholder en række berømte scener: Ayres fanget i et bombekrater sammen med en mand, som han har dræbt - første møde mellem rekrutterne og veteranerne - infanterister, der bliver majet ned under visuelle maskingeværrytmer - en svømmetur i måneskinnet med franske bondepiger - Ayres' fredstale til sine forbavsede skolekammerater - og det afsluttende billede af en soldats hånd, der rækker ud efter en skæbnesvanger sommerfugl.

Filmen blev belønnet med to Oscar-statuetter 1930; Bedste film og Bedste instruktør.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Se klip fra filmen her...

Spilletid                           130 Min

Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, FinskTrustpilot