Inkognito, Palladium, DVD Film, Movie
Inkognito, Palladium, DVD Film, Movie
Inkognito, Palladium, DVD Film, Movie

INKOGNITO - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5709165075322

Den rige Olaf Brammer er den egentlige ejer af en landsomspændende virksomhed, der driver handel med husholdningsartikler. Den myndige generaldirektør Schram viger ikke tilbage for at give Olaf Brammer en kraftig reprimande, hvis han vover at handle på egen hånd.

Livet er fuldt af skuffelser for Brammer, så han beslutter at rejse bort fra det hele. Han kommer dog ikke længere end ti byens udkant, hvor han falder i snak med en ung arbejdsløs kommis, som er på vej til en af Brammers forretninger for at søge en ledig plads. Pludselig får Brammer en idé. Han foreslår den unge kommis, at de bytter roller. Resultatet bliver, at kommissen får Brammers flotte bil, hans overfrakke en stor sum penge mod at afgive det løfte at holde sig borte et års tid, og Olaf Brammer får ansættelse i en af sine egne forretninger.

Her oprinder en helt ny tilværelse med en usympatisk filialbestyrelse, nye gode venner og en frisk og sød forstadspige. Men den forklædte Brammer bliver også rodet ind i rivaliseringer og fordægtige ting i forretningen.

Desuden bliver den arbejdsløse kommis genkendt i udlandet, og mistankerne hober sig op omkring den nye "ekspedient".

Et dejligt dansk lystspil med romantik og sjove forviklinger.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid106 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede


Da filmen er fra 1937 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er til- gængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt. DFI/Palladium.Trustpilot