Inkasso, DVD, Movie
Inkasso, DVD, Movie
Inkasso, DVD, Movie

INKASSO - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758704908

Inkasso er en ny og anderledes film fra Lasse Spang Olsen. Der er masser af saftige slag i, men det er ikke rendyrket action. Inkasso er en kærlighedskomedie, og handler om at kunne give grobund for kærligheden på et sted, hvor dens betingelser er allermest ringe.

Forretningskvinden og ludomanen Laura (Iben Hjejle) skylder penge. Mange penge. Det ved hendes tørre og anonyme kæreste Søren bare ikke. Han ser mest ind i sin computer, og ved derfor heller ikke, at Laura er blevet fyret fra sit job, fordi hun har lånt af kassen uden at spørge!

En dag kommer den forhenværende bokser Klaus (Kim Bodnia) forbi for at inddrive Lauras gæld, og pludselig slår det gnister fra andre steder end hans hårdtslående næve. Laura og Klaus indser, at de trods vidt forskellige baggrunde er gjort af samme stof, og indleder et forhold, der på forhånd synes dømt til undergang.

For hvordan kan en inkassator, der selv afdrager en kæmpe gæld og bedst taler voldens sprog stole på en ludoman, der altid har skjult sig bag løgne? Laura og Klaus får sat deres kærlighed på de mest utrolige prøver, der får dem omkring en hundefrisør, en verdensmester i mellemvægt, mange andre inkassatorer og en hel del skrubs på både krop og sjæl.

Inkasso er ikke som de andre kærlighedsfilm. Den er lidt frækkere og slår lidt hårdere.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid81 Min.
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Trustpilot