Housesitter, Bluray, Movie
Housesitter, Bluray, Movie
Housesitter, Bluray, Movie

HOUSESITTER - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 5705643990590

Steve Martin og Goldie Hawn er stjernerne i denne forfriskende romantiske komedie om, hvad der sker, når man fortæller en lille hvid løgn.

Da artitekten Newton Davis' kæreste, Becky, afviser hans frieri, bliver hans nyopførte drømmehus pludselig kun et tomt minde om hendes afvisning. Det vil sige, indtil et tilfældigt møde med Gwen vender op og ned på hans liv.

Gwen er blevet nysgerrig efter at have hørt Newtons historie, og beslutter sig for at besøge huset, hvor hun ender med at flytte ind på egen hånd. Energisk og opfindsom som hun er, begynder Gwen at pynte op på huset og charmerer sig ind hos Newtons familie og naboer ved at udgive sig for at være hans nye hustru! Gwen bliver tilmed gode venner med Becky, der begynder at se helt nye sider ved Newton hun ikke troede fandtes. 

Newton er rædselsslagen ved hele bedrageriet, men er ude af stand til at stoppe det og til sidst begynder han at spille med på de vanvittige historier Gwen disker op med for at forsone hans familie, og på den kampagne hun indleder for at skaffe ham en forfremmelse på arbejdet.

Til sidst overbeviser han dog Gwen om, at de skal lave en slags skilsmisse, så han kan blive gift med Becky, men så skifter han mening!

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid101 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Engelsk
Trustpilot