Hjørdis DVD, TVHjørdis DVD, TV Serie
Hjørdis DVD, TVHjørdis DVD, TV Serie
Hjørdis DVD, TV Serie

HJØRDIS - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 7333018003545

Der skal være temauge om mobning på Islevgård Skole, og Hjørdis bliver sammen med den søde men filterløse musiklærer Gert, sat til at stå for en teaterkoncert. En lille gruppe af socialt akavede elever melder sig til teatertruppen, og sammen skal de lave en fin, lille hyggelig forestilling om mobning. Men da Kronprinsesse Mary, som protektor for sin anti-mobningsfond, melder sin ankomst, stiger Helles ambitionsniveau betragteligt. Helle ”låner” et par elever fra den lokale, privilegerede musikskole, og det der skulle have været et anti-mobningsprojekt, ender med selv at blive en arena for mobning. Hjørdis må træde til, og sætter alt ind – inklusiv sit eget job – på at gennemføre projektet med sine egne, nørdede elever.

Afsnit 1:
Der skal være temauge om mobning på Islevgård Skole, og Hjørdis bliver sammen med den søde, men filterløse musiklærer Gert, sat til at stå for en teaterkoncert. En lille gruppe af nørdede elever melder sig til teatertruppen, og sammen skal de lave en fin, lille hyggelig forestilling om mobning. Men en uventet og meget vigtig gæst tvinger Hjørdis til at gå på kompromis med sine idéer.

Afsnit 2:
Hjørdis og hendes teatergruppe kæmper med at få forestillingen på benene, men det bliver hurtigt tydeligt, at børnene ikke er specielt talentfulde. I hvert fald ikke i klassisk forstand, så Hjørdis finder på en plan, der kræver, at eleverne tør sætte sig selv på spil. Men børnenes selvtillid er ikke i top, så hun må indvie dem i noget, hun selv har oplevet.

Afsnit 3:
Hjørdis' plan om at lade eleverne vise, hvem de selv er i forestillingen, giver visse udfordringer. Lille Kristoffer har fået hovedrollen som prins, men han vil hellere optræde som prinsesse. Det synes hverken Gert eller Kristoffers storebror, Simon, er en god idé. Et trekantsdrama mellem Johanna, Malaika og August skaber også problemer i teatergruppen, og det ender i både sårede følelser og uvenskab.

Afsnit 4:
Teatergruppen er faldet fra hinanden, hovedpersonen mangler, og Hjørdis er bange for, at der slet ikke bliver nogen forestilling. Kristoffers far, Anders, vil ikke lade sin søn deltage, og men midt i alle problemerne får Hjørdis pludselig en idé, som Kristoffers bror, Simon, bliver en del af. Et uventet afbud vender også op og ned på tingene, men giver til gengæld Hjørdis en chance for at stå i rampelyset.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                             100 Min

Cencur                              11

Sprog                                Dansk

Undertekster                     Norsk, Engelsk, Dansk for Hørehæmmede


Trustpilot