HISTORY'S MOST FAMOUS SHIPS, Titanic & Bismarck, DVD, Movie, Documentary
HISTORY'S MOST FAMOUS SHIPS, Titanic & Bismarck, DVD, Movie, Documentary
HISTORY'S MOST FAMOUS SHIPS, Titanic & Bismarck, DVD, Movie, Documentary

HISTORY'S MOST FAMOUS SHIPS: Titanic & Bismarck - DVD

22,00 kr.
Varenummer: 7350007159311

Titanic at 100: Mystery Solved
Historien om det "synkefri" Titanic ophører aldrig med at fascinere og fængsle. Hvordan kunne et isbjerg få skibet til at synke så hurtigt og sende 1500 mennesker i døden i det iskolde vand i Nordatlanten?
TITANIC AT 100: MYSTERY SOLVED blev skabt i forbindelse med 100-årsdagen for Titanics forlis og er baseret på samarbejde mellem HISTORY®, Woods Hole Oceanographic Institute og RMS Titanic, Inc. Sammen har de foretaget den mest omfattende efterforskning og optagelse af vragområdet nogensinde - og for første gang er alle vragdelene blevet filmet i skarp HD-kvalitet. Ved hjælp af computeranimation viser filmen minut for minut, hvad der skete med skibet efter kollisionen, og aldrig før vist materiale giver en ny dimension til dette tragiske tab.


Sink the Bismarck
Hitlers slagskib Bismarck - som på det tidspunkt var verdens mest magtfulde krigsmaskine - var placeret et sted på Atlanterhavet. Briterne kunne ikke finde skibet, men de vidste, at dets ildkraft var nok til at knuse dem og sprede rædsel og masseødelæggelse over hele verden.Skibet blev bygget i hemmelighed og var et fantastisk bevis på tysk teknik. Overraskende var hendes liv lige så kort som en sommerfugl, lidt over en uge. Men det var nok for hende for at sprænge den britiske flådes stolthed HMS Hood i stykker. Så var der kun en mulighed: at ødelægge dette krigsmonster på havet for enhver pris.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                        ca. 180 Min.

Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk
Trustpilot