Hendes store aften, DVD, Movie
Hendes store aften, DVD, Movie
Hendes store aften, DVD, Movie

HENDES STORE AFTEN - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5708758688796

I 1953 kom filmen "Prinsessen Holder Fridag" - med Audrey Hepburn - den helt store mode og romantik-dille. Bag på scooter'en - iført flagrende nederdele, skjortebluser og hestehalefrisure - drømte datidens unge piger deres drøm om det store romantiske eventyr med "prinsen"... - ham, den eneste ene.

Det hele var meget romantisk og amerikansk. - kunne det laves i "dansk regi"? SAGA prøvede med denne film, som man kaldte "En Kærlighedshistorie Fra Det Gamle Christianshavn".

På datidens "filmheltetrone" sad Poul Reichhardt godt og fast, så han blev (igen og igen) helten, John Bagger - på cykel! Heltinden i filmen, Marianne Friis, bor oppe under taget i en gammel ejendom på Christianshavn - og ligner noget en blind kat har slæbt ind - i begyndelsen! - men så får modens muser fat i hende, og så bliver hun - helt uventet - forelsket.

Os så sker der noget. - Og man sidder i mørket og si´r: Det kræver en skuespillerinde som Helle Virkner at køre de forvandlingsscener, så man tror på dem. Pigerne jublede og drømte sig i hendes skørter. Det gjorde drengene... altså... også... (Husk venligst: "Kispus" havde først premiere 2 år efter).

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid107 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk
Trustpilot