Halloween Ends, Horror, Gys, Blu-Ray, Movie
Halloween Ends, Horror, Gys, Blu-Ray, Movie
Halloween Ends, Horror, Gys, Blu-Ray, Movie

HALLOWEEN ENDS - BLURAY

55,00 kr.
Varenummer: 7333018025097

Only One Of Them Will Survive...

Sagaen om Michael Myers og Laurie Strode når et kuldegysende klimaks i den sidste film i kult serien.

Halloween sagaen, historien om Michael Myers og Laurie Strode består i alt af tretten film, samt romaner, tegneserier, et videospil og ikke mindst merchandise. Filmene fokuserer på Michael Myers, der blev indlagt på et sanatorium som barn for mordet på sin søster, Judith Myers. Femten år senere flygter han for at forfølge og dræbe befolkningen i byen Haddonfield, Illinois.

Michaels drab finder sted til Halloween, hvor alle filmene primært foregår. Den originale Halloween, udgivet i 1978, blev skrevet af John Carpenter og Debra Hill - henholdsvis filmens instruktør og producer. Filmen, der i sig selv er inspireret af Alfred Hitchcocks Psycho og Bob Clarks Black Christmas, er kendt for at have inspireret en lang række slasher-film.

Tolv film er fulgt efter, siden originalen fra 1978 blev udgivet. Michael Myers er antagonisten i alle filmene med undtagelse af Halloween III: Season of the Witch, en historie uden direkte forbindelse til nogen anden film i serien. I 2007 lavede forfatter-instruktør Rob Zombie en genindspilning af filmen fra 1978. En efterfølger til filmen fra 2007 blev udgivet to år senere. En direkte efterfølger til den originale film, som ignorerer alle tidligere efterfølgere, blev udgivet i 2018. Efterfølgeren til 2018-filmen, Halloween Kills blev udgivet i 2021 med den seneste efterfølger Halloween Ends, udgivet i oktober 2022.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid106 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot