FREAKY DEAKY - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5709498015415

Chris Mankowski (Billy Burke) var tidligere ansat hos bomberydderne hos Detroit Police Department, men det er egentlig ikke før, han bliver forflyttet til afdelingen for sædelighedsforbrydelser, at han virkelig får rodet sig ind i en sprængfarlig sag. Efter at have forelsket sig i den bedårende Greta, bliver han viklet ind i et forvirrende net af intriger, der alle lader til at pege i retning af en en lokal underholdnings-moguls lyssky affærer...

”Freaky Deaky” er baseret på en roman af Elmore Leonard (Get Shorty, Jackie Brown), der udspiller sig i 70’ernes Detroit - datidens ”absolut farligste by i Amerika”. Filmen minder i stil og tone om andre filmatiseringer af Leonards romaner; rap dialog og masser af action med et stænk af disko og stoffer.

Filmen er en sprudlende, actionfyldt og sexet hyldest til 70’erne med bl.a. Christian Slater (Nymphomaniac), Michael Jai White (The Dark Knight) og Billy Burke (Twillight-sagaen) i hovedrollerne, samt med et utal af cameos af bl.a. Andy Dick og Gloria Hendry.
Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid93 Min.
Censur15
SprogEngelsk

Undertekster

NB: Filmene er oprettet som brugte, men er tjekket og 100 % ok...(flere af skiverne er helt nye og ubrugte)

Dansk, Norsk, Svensk, Finsk


Trustpilot