Frøken Nitouche, DVD
Frøken Nitouche, DVD
Frøken Nitouche, DVD

FRØKEN NITOUCHE - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758688666

Hr. Celestin (Dirch Passer) er ansat som organist ved en klosterskole for unge piger. Charlotte Borg (Lone Hertz) er alles øjesten og en flittig elev hos Celestin. Hun har fundet ud af, at han fører en dobbelttilværelse.

Om dagen er han den pæne og fromme Celestin og uden for murene operettekomponisten Hr. Floridor. Som sådan gør han teatrets primadonna Frk. Corinna (Malene Schwartz) sin opvartning. De afbrydes i en øm teté a teté af rivalen ritmester Alfred Schmuck (Hans Kurt). En dag meddeler priorinden (Else Marie Hansen) Charlotte, at hendes forældre har fundet en ung mand, som hun skal giftes med. Allerede sammen dag skal hun rejse hjem til København, under eskorte af Hr. Celestin. Dette kommer ubelejligt for ham, idet hans operette har premiere samme aften. De to tager til premieren i stedet for at rejse til København. På Husarkasernen tilkalder ritmesteren premierløjtnant Parsberg (Ebbe Langberg), for at meddele ham, hans forældre har kendskab til hans udsvævende liv og derfor påtænker ægteskab mellem ham og Charlotte Borg.

Disse to har aldrig set hinanden. Dog har de snakket sammen på hver sin side af en skillevæg i klostret. På teateret går alt galt. Corinna forlader teateret og Charlotte, som kender alle Corinnas sange, træder til for at dublere. nder navnet Frk. Nitouche får hun bragende succes og forelsker sig i en ung, elegant husarofficer og han i hende. Floridor arresteres for at have fornærmet Corinna, men sammen lykkedes det Charlotte og Floridor at flygte, skarpt forfulgt af husarene...

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid98 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk
Trustpilot